Lezing over Pelgrimage

De Raad van Kerken in Delden koos voor dit seizoen voor het thema:   “Wat zoekt de Pelgrim.” Het pelgrimeren zelf en de innerlijke pelgrimage komen dit seizoen aan de orde.  Voor het komende winterseizoen hebben we weer goede sprekers uitgenodigd en nodigen u uit voor de eerste lezing.

Redacteur  Stijn Fens, zal ons uit eigen ervaring  vertellen over zijn pelgrimages. Hij pelgrimeert veel tussen Nederland en Rome. Hij schrijft dikwijls columns in het dagblad Trouw en kan veel vertellen. 

Wij kunnen pelgrimeren naar Santiago, dat is de bekende pelgrimsweg. Maar ook naar het Pieterpad, het Monnikenpad, maar ook naar het Twickelse bos kunnen we pelgrimeren. In deze drukke tijd zoeken wij mensen rust en zijn we op zoek naar de levensweg en de  innerlijke pelgrimage.  We proberen te ontdekken welk levenspad we kunnen gaan. Dat is het waar we dit seizoen aandacht aan willen geven.

De lezing wordt gehouden op dinsdagavond 5 november om 19.30 uur  in de Oude Blasiuskerk aan het Kerkplein 3 te Delden.

U bent allen hiervoor uitgenodigd. De entree is vrij, alleen wordt een vrije gift bij de uitgang op prijs gesteld. Ook zal  u in de pauze een kop koffie of thee worden aangeboden door de Raad van Kerken.

We hopen dat weer veel mensen naar deze lezing zullen komen.