Mededeling College van Diakenen

Bijschrift:
Jeugd Met Een Opdracht Twente (JMEO Twente) dankt u Protestantse Gemeente Delden hartelijk voor uw gulle geven.

Jmeo Twente heeft met een vertrekkend Zwitserse zendingsechtpaar een betalingsregeling voor de overname van hun auto getroffen omdat we wisten wat voor een auto we zouden krijgen. Goed onderhouden en tegen een redelijk bedrag (alle auto’s worden geïmporteerd in Madagaskar wat ze erg duur maakt).

JMEO Twente staat garant dat het resterende bedrag, zo’n kleine € 5000, voor april 2021 zal worden afbetaald. Uw bijdrage is dus nog steeds welkom. En wij gaan verder met fondswerving.

Reactie uit Antananarivo, Madagaskar (vertaald)

Setra en Mirana schrijven:

“Wat zal ik tot de Heer teruggeven voor al zijn goedheid aan mij? … Ik zal mijn geloften aan de Heer vervullen in het bijzijn van al zijn volk. Psalm 116: 12,14

We kunnen niet zwijgen over Gods goedheid voor ons, omdat God onze stem heeft gehoord en ons gebed heeft verhoord! Jullie hebben vast allemaal lang gewacht op onze reactie. We wilden het goede nieuws in een vreemde tijd delen met jullie…

Toen de Zwitserse familie (zendiingsechtpaar) eind mei naar hun thuisland vertrok, gaven ze ons op het vliegveld op het moment dat we afscheid namen de sleutel van hun auto  een “Mitsubishi”

Het is ons een raadsel hoe de overeenkomst tussen u en hen tot stand is gekomen … We weten alleen dat een deel is betaald, en een deel niet … Toch gebruiken we de auto al!

We kunnen de goede woorden niet vinden om onze dankbaarheid en hart vol vreugde uit te drukken! We zijn enorm blij! We prijzen God! We danken mensen! Elke avond zitten we allemaal als gezin op het erf en praten altijd over de auto en bidden dankbaar tot God! God is TROUW! GOD IS GOED! GOD IS GEWELDIG! GOD VOORZIET IN DE BEHOEFTEN !! We hebben God zien bewegen. Hij beweegt de berg. Hij leeft en we geloven dat Hij het opnieuw zal doen. Dit is waarom we ons nog meer vastklampen Hem en blijven zoeken naar Zijn koninkrijk!

We zijn persoonlijk blij dat we God mogen dienen in YWAM  Land van Kanaän, Madagaskar, (onderdeel van Jeugd Met Een Opdracht )’ met Zijn heiligen over de hele wereld; vooral met de NEDERLANDERS en de Paradigm Shift Teams. (Jeugd Met Een Opdracht Twente) We houden van God en we houden van anderen!

Mensen: Heel erg bedankt! Hartelijk dank! Heel erg bedankt! Dankie Wel! Misaotra betsaka! muito Obrigado! Muchas gracias! …

We weten niet hoe we moeten belonen, maar als reactie hierop zullen we een zeer goede rentmeester van de auto zijn en de auto gebruiken om een ​​zegen te zijn voor anderen en voor Gods koninkrijk! God is ons zo vrijgevig geweest. Je bent vrijgevig voor ons geweest. we zullen vrijgevig zijn en een zegen blijven voor anderen.

… We bidden voor Gods voorziening om de betaling te voltooien en ook voor de rest van de auto behoeften (onderhoud, verzekering, mutatiekosten en de dagelijkse benzine).

We houden van jullie allemaal!! Iedereen de hartelijke groeten, veel liefde en sturen jullie veel knuffels!! Zegeningen.
Setra en Mirana’s familie.”