Mededeling namens de Diaconie

2e Projectzondag 2022

Auto reparatie en onderhoud

In 2020 hebben wij voor het 40-Dagen Project gecollecteerd voor een auto voor het werk van

Setra en Mirana in Madagaskar.

 

Die auto is er mede met Uw steun gekomen en wordt intensief en veelvuldige gebruikt voor alle voorkomende zaken, zoals het vervoeren van bouwmaterialen of van teams.

 

U begrijpt van zo’n auto wordt veel gevraagd gezien de slechte staat van de wegen in Madagaskar. Wilt u daar een indruk van van het wegennet klik dan hier! En ik kan u verzekeren uit eigen (Maarten Bruynes) ervaring dat het filmpje niet overtrokken is.

Afgelopen zomer hadden ze de pech dat de turbo van de auto het begaf, wat een enorme onverwachte kostenpost voor hen was.

Eind october werden zij onderweg naar een team door een vrachtauto geraakt. Weer een enorme tegenslag en een kostenpost van circa €5000,= En verzekeringen zijn er wel in Madagaskar maar of ze ook uitbetalen na een lange bureaucratische periode is nog maar de vraag. De verwachtingen zijn uiterst laag. 

De eerste helft van het bedrag van €5000,= dat nodig is voor de eerste reparatie is onderweg naar hen toe en wij vragen u bij te dragen aan de andere helft van het bedrag. Zij kunnen hun werk zonder auto helaas niet doen!

Er wordt ondertussen, in geloof dat het geld er gaat komen, al aan de auto gesleuteld.

Het werk moet doorgaan vinden wij. Ook voor hen.

 

 

Doneer door onderstaande QR-code te scannen of maak geld over op:
Diaconie Protestantse Gemeente Delden
onder vermelding van: Madagaskar
op IBAN: NL08 RABO 031 330 66 13