Mededeling namens de Kerkenraad

GEEN FYSIEKE KERKDIENSTEN tot 19 januari 2021

BESLUIT

De kerkenraad heeft besloten om geen fysieke kerkdiensten – dit geldt ook voor de jeugdkerk – te houden tot 19 januari 2021. Dit neemt niet weg dat we met pijn in het hart dit besluit hebben genomen, want we beseffen terdege hoeveel steun mensen juist in deze tijd kunnen hebben aan het bezoeken van de kerk.
 
Als kerkenraad zijn wij van mening dat de vrijheid die de Nederlandse grondwet ons als kerk geeft nu niet moeten gebruiken, maar ook onze verantwoordelijkheid dienen te nemen. We zijn als kerk onderdeel van de samenleving en er speelt hier een groot maatschappelijk belang.
Als kerk willen we, samen met mensen in de zorg, met ondernemers en zoveel mensen, meewerken om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.  Als we er samen voor gaan, krijgen we het virus er onder. 
 

THUIS DIENSTEN VOLGEN EN TOREN OPEN

Afgelopen jaar hebben we in de Oude Blasius veel energie gestoken om op een verfrissende manier digitaal kerk te zijn. Thuis zijn de diensten met beeld en geluid te volgen.
De toren van de kerk is dagelijks geopend om een kaarsje aan te steken of te delen met de Voedselbank.
 
De online kerkdiensten in de komende periode zijn als volgt:
  • Zondag 20 december 10.00 uur 
  • Kerstavond 24 december om 19.00 uur musical
    (De diensten van 17.00 uur en 22.00 uur vervallen!!)
  • Eerste Kerstdag om 10.00 uur
  • Zondag 27 december 10.00 uur
  • Oudejaarsavond om 16.30 uur.
In de maand januari zal naast de dienst op zondagmorgen ook op woensdagavond om 19.00 uur een korte meditatie online worden uitgezonden.