De diensten

De regel? Er is elke zondag om 10.00 uur een dienst.
De uitzonderingen? Check de agenda hieronder!

Na de dienst drinken we vaak samen nog even een kopje koffie en dat willen we ook graag met u doen!

Kinderen tijdens de erediensten

Jeugdkerk ‘ZoWieZo’

Op elke eerste zondag van de maand komt de jeugd vanaf 12 jaar om 10:00 uur bij elkaar op de jeugdzolder van de Voorhof voor een gezellige ontmoeting. Van harte welkom .

Inlichtingen: Rinske Gerritjans 06 19118592 of een berichtje?

Kinderen 0-3 jaar

Tijdens de kerkdienst op zondagmorgen 10.00 uur is er in de Voorhof (Kerkstraat 6) een oppasdienst voor kleinsten.
Vanaf 09.50 uur is er leiding aanwezig.

Inlichtingen: Charlotte Oude Luttighuis (074-7850731)

Kinderen 4-12 jaar

Voor kinderen van de basisschool is er kindernevendienst. De kinderen beleven het eerste deel van de dienst gewoon mee. Na een verhaal voor de kinderen gaan zij met hun leiding naar De Voorhof voor hun nevendienst. Vóór het einde van de kerkdienst komen zij weer in de kerk terug.

Inlichtingen: Mariska van der Sluijs 06 29403812, Han Sligt 06 54624623 en Jikkie Veenstra 06 10370580

Vieringen

Op zondagen om 10:15 uur en vrijdagen 15:00 uur worden er in de Drie Koningen Kapel
-ook wel Oecumenische Kapel De Wieken genoemd (Verzorgingshuis St. Jozef en St. Elisabeth)-
vieringen gehouden.

Dit gebeurt afwisselend door:
de Protestantse Gemeente Delden en Katholieke Heilige Geest Parochie te Delden.

U vindt de Drie Koningen Kapel aan: Langestraat 74 te Delden.

Voorzieningen

Ringleiding
Voor slechthorenden zijn er 2 banken (de 6e van voren af, links en rechts) met telefoons, die op de geluidsinstallatie zijn aangesloten. Wie een hoorapparaat heeft, kan via de ringleiding de dienst volgen als het apparaat op de T-stand wordt gezet.

Voorbedenboek
In het torenportaal ligt een voorbedenboek, waarin u vóór het begin van de dienst uw eigen intenties kunt optekenen, die in de voorbeden een plaats moeten hebben; vlak voor de viering begint, wordt het voorbedenboek door één van de diakenen opgehaald.

Autodienst
Voor mensen die niet of moeilijk op eigen gelegenheid een kerkdienst kunnen bezoeken, biedt de Raad van Kerken Delden aan om per auto naar de kerk en weer naar huis gebracht te worden. Wij staan graag voor u klaar om u op zondagmorgen naar de dienst in de Oude Blasius te brengen. Dat kost u niets, alleen een telefoontje vóór zaterdag 16.00 uur naar 3762438 is voldoende.

Stuur de koster een bericht