U hebt het voornemen te gaan trouwen?

En u wil dat graag in deze mooi oude monumentale kerk doen?
Dat kan!

Geloven in elkaar

Geloven en vertrouwen komen in het Grieks van het zelfde stamwoord. We spreken vertrouwen in elkaar uit. We kiezen ervoor te vertrouwen. We weten ook dat ons vertrouwen beschaamt kan worden of wij beschamen het vertrouwen van een ander. God wil ons helpen en kracht geven om de belofte die we naar elkaar doen waarheid te maken.

Jezelf aan de ander geven

In het huwelijk geven we onszelf aan de ander. En dat is niet een zaak die we lichtzinnig mogen doen. Wijsheid, volharding en geloof hebben we daarvoor nodig. En de Eeuwige wil daarbij graag getuige zijn.

Ben je deel van onze gemeenschap neem dan contact op met onze predikant. Bent u geen deel van onze gemeenschap neem dan contact op met de Kerkrentmeesters.

Bericht aan onze Predikant
Bericht aan de Kerkrentmeesters

Onze jongste activiteiten

Kind op Zondag voor Ouders