EEN AUTO 
VOOR HET WERK VAN SETRA EN MIRANA

Over Setra en Mirana Andrianala

 • Setra en Mirana zijn sinds 2003 vaste vrijwilligers van de internationale en interkerkelijke zendingsorganisatie Jeugd Met een Opdracht (Youth With A Mission) in Madagaskar. Geen enkele vrijwilliger bij Jeugd Met Een Opdracht ontvangt een salaris. Setra en Mirana met hun drie kinderen werken met name onder de kansarmen in Madagaskar. Voor hun werk hebben zij een goed functionerende auto nodig om de onherbergzame gebieden te kunnen bereiken met teams, medische hulpgoederen, voedsel en het Evangelie.

  Projecten waarvoor zij een transportmiddel nodig hebben zijn:

  • 1 Onderwijs aan volwassenen en kinderen.
   Aan de volwassenen zodat zij een vak leren, met het doel dat zij in hun eigen levensbehoefte kunnen voorzien;
   Aan kansarme kinderen zodat zij een hoopvolle toekomst in de maatschappij kunnen hebben.

  • 2 Medische hulp en tandverzorging verlenen op plaatsen waar geen ziekenhuizen of gezondheidszorg is.

  • 3 Relatietraining aan echtparen omdat mannen veelvuldig hun vrouwen met kinderen in de steek laten.

  • 4 Ondervoeding is een probleem in Madagaskar en daarom delen zij regelmatig pakketten met voedsel uit in gebieden waar geen voorzieningen zijn.

  • 5 Evangelie verspreiding om mensen Bijbelse waarden te leren. Daartoe delen zij ook veelvuldig Bijbels uit in de lokale taal.

  Meer informatie over Setra & Mirana

  De auto

  • Omdat transporten van mensen en middelen nodig zijn en veel gebieden niet beschikken over (goede) infrastructuur is een gewone auto niet voldoende. De diaconie van de PGDelden denkt dat een redelijke pick-up hen goed zou dienen en hoopt de helft van het benodigde bedrag in deze gemeente bijeen te halen. De verwachting is dat een goede 2e hands truck in Madagaskar rond de €16.000* kost. ( *dit omdat alle voertuigen geïmporteerd worden) Namens de diaconie:

   Doe mee en doneer via

   Diaconie Protestantse Gemeente Delden
   NL08 RABO 031 330 66 13
   o.v.v. Project Madagaskar
   RSIN: 824129398